Yritystilaisuudet

Siirry arjen aherruksesta kertaheitolla kokemaan historian havinaa huokuva kartanomiljöö upeine saleineen ja puutarhoineen 10 minuutin automatkan päähän Porin keskustasta. Kutsu yrityksen hallitus, johtoryhmä tai työtiimi koolle visuaalisesti kauniiseen ympäristöön, jossa luonto vaihtuvine vuodenaikoineen tarjoaa rauhoittavat ja virkistävät puitteet onnistuneelle tapahtumalle. Monipuolisilla ohjelmapalveluilla saadaan lisäarvoa tehokkaaseen kokous- tai koulutuspäivään. Hyvin suunniteltu päivä sisältää virkistävää toimintaa ja viihteellistä yhdessäoloa.

Koulutukset ja kokoukset

Tuorin Kartanon tilat soveltuvat hyvin koulutus- ja kokoustapahtumiin, olivatpa kyseessä suunnittelupalaverit, strategiapäivät, myyntikokoukset, yrityksen sisäiset koulutus- ja virkistyspäivät tai vaikkapa hallituksen kokoukset. Nykyaikainen kokoustekniikka mahdollistaa tehokkaan vuorovaikutuksen. Päivä kokousvirvokkeineen ja ruokailuineen räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Siihen on mahdollista yhdistää myös monimuotoista oheistoimintaa.

Työhyvinvointi

Mukavat hetket yhdessä työporukan kanssa lisäävät usein voimavaroja ja virkistävät mieltä. Päivän voi aloittaa kartanoaamiaisella ja kartanon tutustumiskierroksella. Parin askeleen päässä kartanon pihasta aukeava luonto tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet yrityksen virkistyspäivän viettoon ja yhteishengen kehittämiseen. Tiimityötaitoja voi testata toiminnallisilla aktiviteeteilla – huumoria ja seikkailumieltä unohtamatta. Tulevaisuuden suuntaviivoja voi suunnitella kartanon muotopuutarhassa tai nauttia leivoskahvit kartanokeitaassa. Mitä jos käytettäisiin työstressin häätöön kartanon oman kummituksen kohtaamisklinikkaa tai valmistettaisiin yhdessä ruokaa ulkosalla? Mukavan työhyvinvointipäivän voi päättää pistämällä yhdessä jalalla koreasti tanssisuulissa tai rentoutumalla Navetta-spassa.

Asiakastilaisuudet

Mietitkö paikkaa asiakastilaisuudelle, kutsuvierastapahtumaan, uuden tuotteen lanseeraustapahtumaan tai projektin päätösjuhlaan? Asiakastilaisuus on tärkeä osa suhdemarkkinointia ja hyvän yhteistyön rakentamista. Anna elämyksellisen kartanon ja kauniin miljöön tukea persoonallista tapahtumaa. Tarvittaessa tilaisuus räätälöidään yrityksesi näköiseksi ja toimintakulttuuriin sopivaksi. Meillä on myös runsaasti ideoita erilaisista palvelukokonaisuuksista, joita voi hyödyntää tilaisuuden suunnittelussa. Sitoudumme onnistuneen ja laadukkaasti toteutetun asiakastilaisuuden läpiviemiseen, keskity sinä tilaisuuden ydinsisältöön.