Yritystilaisuudet

Siirry arjen aherruksesta kertaheitolla kokemaan historian havinaa huokuva kartanomiljöö alle 10 minuutin automatkan päähän Porin keskustasta. Kutsu yrityksen hallitus, johtoryhmä tai työtiimi koolle visuaalisesti kauniiseen ympäristöön, jossa luonto vaihtuvine vuodenaikoineen tarjoaa rauhoittavat ja virkistävät puitteet onnistuneelle tapahtumalle. Kartano on varattavissa yritystilaisuuksiin 1.4. – 31.10. välisenä aikana.

Koulutukset ja kokoukset

Tuorin Kartanon tilat soveltuvat hyvin koulutus- ja kokoustapahtumiin, olivatpa kyseessä suunnittelupalaverit, strategiapäivät, myyntikokoukset, yrityksen sisäiset koulutus- ja virkistyspäivät tai vaikkapa hallituksen kokoukset. Päivä kokousvirvokkeineen ja ruokailuineen räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan.

Työhyvinvointi

Mukavat hetket yhdessä työporukan kanssa lisäävät usein voimavaroja ja virkistävät mieltä. Päivän voi aloittaa kartanoaamiaisella ja kierroksella kartanon puutarhassa.

Parin askeleen päässä kartanon pihasta aukeava luonto tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet yrityksen virkistyspäivän viettoon ja yhteishengen kehittämiseen. Tulevaisuuden suuntaviivoja voi suunnitella kartanon muotopuutarhassa tai nauttia leivoskahvit kartanokeitaassa.