Perhejuhlat

Onnistuneet juhlat jäävät mieleen elämän kohokohtina. Jotta juhlapäivä sujuisi mahdollisimman hyvin, kannattaa panostaa kokonaisuuteen, jossa tärkeimmät juhlatilaisuuden rakennusaineet, kuten tilat, miljöön somistus, kattaukset, tarjoilut, ystävällinen palvelu ja tarvittavat ohjelmaseremoniat on otettu huomioon yksityiskohtia myöten. Mitäpä jos jättäisit kaikki järjestelyt kokeneiden ammattilaisten hoidettavaksi ja nauttisit ainutkertaisesta tapahtumasta juhlavieraidesi kanssa?

Tuorin Kartanon kaunis miljöö, juhlasali ja pihapiirin monimuotoiset juhlatilat tarjoavat upeat puitteet erilaisten tilaisuuksien ja juhlien pitopaikaksi. Kartanon tilat mahdollistavat toiminnot noin 50 hengelle. Toimimme catering-palveluiden kanssa yhteistyössä ja huomioimme sinulle tärkeät toiveet ja erityisruokavaliot tarjoiluissa. Inspiroidumme maukkaasta lähiruoasta ja vuodenaikojen sesonkiherkuista. Tiloissamme on mahdollista tarjota myös alkoholipitoisia juomia, mikäli voit toimittaa ne itse paikalle.

Ota yhteyttä, suunnitellaan ikimuistoiset juhlat yhdessä.

Syntymäpäivät

Vuodet vierii hiljalleen, niistä juhlapäivä ikimuistoinen kartanossa tee. Loihditaan ohjelmaa mukavaa, sinun toiveisiisi parhaiten sopivaa. Nostetaan maljat päivälle juhlavalle, elämän hetkelle upeimmalle.

Pienimuotoiset häät

Kun sydämellään valitsee rakkauden tien, se parhaiten perille vie. Lupa on onnelle sijansa luovuttaa ja kartanon kauneudella juhlapäivä kuorruttaa. Tanssisuulissa vieressäs sun, keinutan varttani mun. Kesäillan lumo sielussani serenoi, ystävän rinnalla onni kutitellen karkeloi.

Valmistumisjuhlat

Elämä on juuri tässä, valmistumisjuhlaa rakkaiden ja ystävien kanssa paikassa ihanassa viettämässä. Kartano päivälle ikimuistoiselle parhaat puitteet antaa ja pitoväki pöytään juhlaherkut kantaa.

Rippijuhlat

Mukavat juhlahetket muistoissa kauas kantaa, juhlaan rippipäivän hyvät ystävät parhaimman taian antaa. Vietetään juhlat ihanat, joissa ei tarvitse virallista kaavaa kantaa. Meille tervetulleita ovat ideat uudet, niistä syntyy muistot suuret.

Ristiäiset

Edessä elämä uusi. Ristiäispäivä on päivistä herkin, silloin mukaan saa kasteen merkin. Vanhempien, kummien ja ystävien kanssa nyt on syytä juhlaan, sillä elämä lahjojaan jaa ei koskaan turhaan.

Muistotilaisuudet

Askel hiljenee – seisahtuu. Liekki hiipuu – sammuu. On kiitoksen ja jäähyväisten aika.