Kartanon kohteita

Pihapiirissämme on useita persoonallisia ja muunneltavissa olevia juhla- ja virkistystiloja, jotka mahdollistavat elämykselliset kokemukset. Pistä jalalla koreasti tanssisuulissa tai heittäydy Ida-Sofian kartanokeitaaseen herkuttelemaan kauden sesonkiruuilla. Unohda arkinen kiire, anna kehon ja mielen rentoutua Simonin-savusaunassa.

Tanssisuuli

Tanssisuulissa pistetään jalalla koreasti kesäisin.  Tahtia ja tunnelmaa voi taikoa tangosta tai keinua valssin vietävänä. Sinä päätät rytmistä.

Simonin sauna

Rentoudu leppoisassa saunan lämmössä. Ainutlaatuinen tunnelma ja elämys, josta on mukava pulahtaa paljuun virkistäytymään.

Ida-Sofian kesäkeittiö

Keittiö tarjoaa maukasta purtavaa juhlien ja tilaisuuksien luonteeseen sopivalla menulla tai makuviettelyksiä  Iida-Sofian reseptiarkiston kätköistä.

Kartanokeidas

Kippis ja skool… kokoonnutaan tervetuliais- ja juhlapuheen äärelle vihreällä verhoiltuun kartanon sydämeen. Nautitaan kahvit ja kartanon nimikkoleivos muotopuutarhan syleilyssä.

Vanha Luhti

Kartanon pihapiirissä oleva luhti tarjoaa elämyksellisen yöpymis- ja majoituspaikan. Nostalgiaa linnunlauluherätyksellä.