Elämysten etsijät

Tule Tuorin Kartanoon viettämään virkistävä päivä yhdessä ystävien, harrasteryhmän tai työporukan kanssa. Meillä on monipuolisia ideoita elämyksellisistä luontoaktiviteeteistä ja oppaan johdolla tehtävistä retkistä. Lähde nauttimaan vene- ja kalastusretkistä Selkämeren kansallispuiston upeisiin retkeilysaariin Porin edustalle tai tee linturetki Pohjoismaiden lajirikkaimpaan jokisuistoon. Retket luontoon ovat parasta vastalääkettä kiireiselle arjelle, stressille ja alakulolle. Tutkimusten mukaan ne kohentavat mielialaa, lisäävät elinvoimaisuutta ja vaikuttavat positiivisesti sekä fyysiseen että psyykkiseen hyvinvointiin. Oletko jo kokeillut hauskaa Alpakka-patikkaa?

Linturetket

Lähde oppaan matkaan havainnoimaan lintuja Satakunnan alueen ainutlaatuisille lintualueille. Kokemäenjoen suisto on linnustoltaan ja kasvistoltaan Pohjoismaiden rikkain jokisuisto ja mainio lajien bongauspaikka. Nauti asiantuntijan opastuksella lintutornien, metsän ja suistoalueen huikeista kohteista linnunääniä kuunnellen. Tutustu Yyteri – Satakuntalaista luontoa parhaimmillaan esitteeseen

Alpakka-patikka

Alpakat ovat Andien alueen hurmaavia kumppaneita luontoretkelle, jotka takaavat iloa, naurua ja uudenlaista ystävyyttä yhteisellä retkellä. Alpakkaretkeily on mukavaa liikuntaa jokaiselle, joka viihtyy luonnon keskellä ja haluaa kokea jotain aivan uutta ja ainutkertaista. Alpakkapatikka-retkelle voi lähteä ympäri vuoden ja sen sisältöä voidaan räätälöidä osallistujien toiveet huomioiden. Mitäpä, jos yllättäisit ystäväsi mieleen jäävällä lahjalla, josta virtaa energiaa ja tallentuu mukavia muistoja pitkäksi aikaa?

Luontohyvinvointi

Rungon rentoutus ja latvan lataus

2 h, toteutus luontopolulla
Lähde rentouttavalle lähimetsässä toteutettavalle luontohyvinvointiretkelle, jonka aikana tutustumme tarinallisten tietoiskujen avulla luonnosta saatavaan hyvinvointiin, unohdamme pienten harjoitusten avulla kiireen ja lataudumme luonnossa. Katsot retkellä luontoa uusin silmin ja saat matkalta hyvinvointia omaan arkeen. Lopuksi kokoonnumme yhdessä tulen äärelle  nauttimaan nokipannukahvit!

Leppoisat luontohyvinvointirastit

2 h, toteutus pihapiirissä
Tule mukaan leppoisille luontohyvinvointirasteille! Kaikille sopivat, hauskat luontorastit, joiden avulla tutustutaan luonnosta saatavaan hyvinvointiin, aisteihin ja luovuuteen. Mukaan tarvitset vain ripauksen leikkimielisyyttä. Rasteja kierretään kiireettä, yhdessä olosta nauttien ja hyvinvoinnista oppien. Toteutetaan pihapiirissä tai sateen sattuessa sisätiloissa. Lopuksi kokoonnutaan tulen äärelle  nauttimaan nokipannukahvit!

Retkeily

2 h, toteutus pihapiirissä
Rennot retkeilyrastit – löydä oma sisäinen Eräjormasi tai Eräleenasi, retkeile rennosti rastilta toiselle, opi samalla retkeilytaitoja ja nauti luonnosta! Suunnistamme ryhmissä eteenpäin, selviydymme reitillä eteemme tulevista pulmista ja yllätyksistä keräten matkalta oppia, hauskoja kokemuksia ja reissutarinoita. Emme kilpaile vaan vietämme rennosti aikaa yhdessä retkeilystä nauttien. Ennakkotietoja ei tarvita, leikkimielinen asenne riittää! Kaiken kruunaa leiriin saavuttua kokoontuminen nuotion äärelle nauttimaan nokipannukahvit!

Räätälöidyt ohjelmapalvelut

Innostumme uusista ajatuksista ja olemme valmiit toteuttamaan toimintaa sinun ideoidesi pohjalta, olipa kysymyksessä musiikkia, monimuotoista elämystaidetta, teatteria tai vaikkapa nauruterapiaa pihajoogan kera.