Elämysten etsijät

Tule Tuorin Kartanoon viettämään virkistävä päivä yhdessä ystävien, harrasteryhmän tai työporukan kanssa. Meillä on monipuolisia ideoita elämyksellisistä luontoaktiviteeteistä ja oppaan johdolla tehtävistä retkistä. Lähde nauttimaan vene- ja kalastusretkistä Selkämeren kansallispuiston upeisiin retkeilysaariin Porin edustalle tai tee linturetki Pohjoismaiden lajirikkaimpaan jokisuistoon. Retket luontoon ovat parasta vastalääkettä kiireiselle arjelle, stressille ja alakulolle. Tutkimusten mukaan ne kohentavat mielialaa, lisäävät elinvoimaisuutta ja vaikuttavat positiivisesti sekä fyysiseen että psyykkiseen hyvinvointiin. Oletko jo kokeillut hauskaa Alpakka-patikkaa?

Linturetket

Lähde oppaan matkaan havainnoimaan lintuja Satakunnan alueen ainutlaatuisille lintualueille. Kokemäenjoen suisto on linnustoltaan ja kasvistoltaan Pohjoismaiden rikkain jokisuisto ja mainio lajien bongauspaikka. Nauti asiantuntijan opastuksella lintutornien, metsän ja suistoalueen huikeista kohteista linnunääniä kuunnellen.

Tutustu Yyteri – Satakuntalaista luontoa parhaimmillaan esitteeseen

Alpakka-patikka

Alpakat ovat Andien alueen hurmaavia kumppaneita luontoretkelle, jotka takaavat iloa, naurua ja uudenlaista ystävyyttä yhteisellä retkellä. Alpakkaretkeily on mukavaa liikuntaa jokaiselle, joka viihtyy luonnon keskellä ja haluaa kokea jotain aivan uutta ja ainutkertaista. Alpakkapatikka-retkelle voi lähteä ympäri vuoden ja sen sisältöä voidaan räätälöidä osallistujien toiveet huomioiden. Mitäpä, jos yllättäisit ystäväsi mieleen jäävällä lahjalla, josta virtaa energiaa ja tallentuu mukavia muistoja pitkäksi aikaa?

Melonta- ja kalastusretket

Koe ainutlaatuinen Kokemäenjoen suistoalue kanoottiretkellä tai lähde moottoriveneellä kokeneen kipparin johdolla tutustumaan Porin edustan merellisiin maisemiin. Nauti retkeilysaaressa nuotiokahvit ja pyydystä tuoretta kalaa merenkävijän pitopöydästä kokemusrikkaalla kalastusretkellä.

Kirkkovenesoutu

Kirkkovenesoutu jokisuistossa yhteisvoimin on unohtumaton kokemus.

Räätälöidyt ohjelmapalvelut

Innostumme uusista ajatuksista ja olemme valmiit toteuttamaan toimintaa sinun ideoidesi pohjalta, olipa kysymyksessä musiikkia, monimuotoista elämystaidetta, teatteria tai vaikkapa nauruterapiaa pihajoogan kera.